Местното съхранение е прекъсното във вашия браузър.
За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите местни съхранение във вашия браузър.

Легла за кучета

Настрой низходяща посока

Артикули 49-60 от 173

Настрой низходяща посока

Артикули 49-60 от 173

Хората се делят на два типа - такива които делят леглото си с домашния любимец и такива които предпочитат кучето им да има свое собствено кучешко легло. Всъщност причините са много и каквато и да е Вашата - тук ние Ви предлагаме разнообразие от удобни кучешки легла. Изберете легло в което Вашият приятел ще се изляга по цял ден или ще спи спокойно през ноща.

Историята на леглата за кучета не дава точни седения за това кога е направено първото такова или кога е започнало първото комерсиално производство, но колкото и странно да звучи популярност набират чак в началото на нашия век.

Няколко са основните неща които трябва да вземете предвид при избора на легло за куче:

Както при повечето аксесоари за кучета и тук размерът на породата е на първо място и ако се сдобивате с леголото когато Вашето куче е все още мъниче не забравяйте,че ако е Голдън ретривър ще стане значително по-голямо с времето и то доста бързичко.Така,че основното нещо при вземане предвид размера на едно легло за куче е то да е с дължина поне 20 см по-голяма от дължинта на Вашето куче.Хубаво е да предвидите и къде ще седи леглото на Вашето куче.

Ако е върху по-студена подова настилка то би трябвало да е с по висока основа и също така да е добре изолирано в долната си част.При избор на сезонно легло за куче пък може да избирате между покрити с пух и такива които са изработени от по -„хладна“ материя.В случаи, че се притеснявате леглото на кучето Ви да не се изцапа до неузнаваемост може да изберете такова с покритие което не позволява на течности и прах да си проправят път към пълнежа и позволяват лесно почистване.Предлагаме и легла за кучета с антибактериално покритие.Този тип обработка значиелно намалява неприятните миризми които често са причинени от бактерии които са останали и се развиват по леглото на кучето.От избореното можете да направите едно заключение и то е, че материята за направата на едно легло за куче е огромно значение за това колко време то ще бъде функционално, дали ще е лесно за почистване, удобно за кучето Ви и дали ще задържа неприятни миризми.

Друго което е от съществено значение – леглото за куче трябва да е направено така,че да не навреди на здравето.Не трябва лесно да бъде откъсната част от него която кучето да погълне нито пък да съдържа материал който по някакъв начин да навреди на пухкавият Ви приятел.За това и ние предлагаме само качествено изработени легла за кучета от производители доказали се в направата на висок клас легла за животни.
Така, че следвайки съветите които сме дали тук както и такива които можете винаги да получите онлайн или от консултантите ни във физическите магазини и с гаранцията за качество на леглата които предлагаме Вие може да сте сигурни, че сте на правилното място.

Top