Местното съхранение е прекъсното във вашия браузър.
За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите местни съхранение във вашия браузър.

Отзиви

4.7/5
76 клиентски отзивa
5
92%
4
1%
3
1%
2
0%
1
4%
Напишете отзив
  • Силвия
    29.03.2018 г.
    Доволна съм качеството на обслужването и предлагания асортимент, има богат избор.
  • Бояна Стефанова
    1.03.2018 г.
    Поръчваме от друго място вече. Промениха политиката за доставка-това не е толкова фатално, но да не отговарят ...вече не помня кога питах дали политиката 6+1 важи и за он лайн поръчки и все още чакам отговор. Преди бяха по-отзивчиви, храната, която поръчвам беше налична или бързо зареждаха. Определено нещо се е променило при вас....
  • vencislav peichev
    3.02.2018 г.
    Доволен съм от качеството на предлаганите продукти.
  • Симона
    7.01.2018 г.
    най-доброто качество за домашните ми любимци на страхотна цена.
  • Емилия
    28.11.2017 г.
    Супер магазини, супер сайт, супер обслужване онлайн и в магазините, лесни и бързи доставки! Много сте готини и ми харесва, че наистина ви е грижа за животните - предлагате качествени храни и козметика, красиви аскесоари и дрешки, здрави играчки. На всички, които са Ви посещавали на място им е ясно, че вие сте магазин на различно ниво! Много е важно и, че си сътрудничите с организации, грижещи се за животните в страната - те наистина се нуждаят от нашата постоянна подкрепа! Поздравявам Ви, продължавайте все така!
  • Майя
    24.11.2017 г.
    Най-добрия сайт за пазаруване. С най-добрите цени, промоции и обслужване. Моите уважения за благотворителността ви. Успех!
  • Росица Стефанова
    9.11.2017 г.
    Истинско удоволствие е да се работи със служителите от магазина.За един ден поръчката ми беше изпълнена и я получих и то в отлично състояние.Много,много съм доволна не само от бързината на изпълнението,но и от добрата възможност да се подберат разнообразни и с нормална цена-артикули.Има и добри промоции,за които любезно осведомяват по ел.поща и аз съм се възползвала от тях. Благодаря на хората от екипа и за в бъдеще ще комуникирам с тях и ще пазарувам от магазина.Поздрави и много успехи на екипа! С най-искренно уважение: Р.стефанова
  • Росица Игова
    13.10.2017 г.
    Прекрасно онлайн обслужване ,заслужава си всеки лев даден за храна на животно,благодаря ,че сте лоялни и коректни!
  • Елма
    12.10.2017 г.
    Професионално отношение,качествени продукти,доставка на следващия ден!
  • Mаргарита
    25.09.2017 г.
    Професионално отношение към клиентите и наистина с много любов към животните. Спечелихте ме с отношението си към нуждаете се и истинската, реална помощ за тях. Останах ваш клиент поради вашата коректност и отзивчивост, възможността за комуникация.

Артикули 31 до 40 от 75 общо

Top