Ветеринарни клиники

В

Ветеринарна клиника NOVA

Във ветеринарна клиника НОВА ще намерите висококвалифициран екип от специалисти, ангажиран да предостави най-високо качество на медицински, хирургични и превантивни грижи за Вашия домашен любимец. Превъзходно обслужване, персонално внимание към уникалните тревоги на всеки от нашите клиенти, безопасна и приятна среда за всички. Ветеринарна клиника НОВА се помещава на 500 кв.м, разполага с просторна приемна с рецепция, където клиентите получават информация по всички интересуващи ги въпроси и където са картотекирани всички пациенти на клиниката.

hospital http://www.nova-vet.net/

Ветеринарна клиника София

„Ветеринарна клиника София“ е първата по рода си „friendly” клиника. Разполага с модерно оборудване и обучен екип. Открита е в началото на месец февруари 2014г. от д-р Мирослав Крайнев и д-р Асен Милев.

  • „Приели сме за своя кауза да осигурим най-добрата грижа за вашите любимци с подчертано приятелско отношение към тях. Вложили сме много любов и старание, за да осигурим възможно най-предразполагащата атмосфера, в която вие и вашите четириноги приятели да се чувствате спокойни и в сигурни ръце“
  • Целта ни е да ви помогнем в отглеждането на здрави и щастливи животни!
  • Нашите лекари разбират специалното място, което вашите любимци заемат в живота на семейството ви и са мотивирани от искреното желание да се превърнем във ваши верни партньори в грижата за тяхното здраве.

hospital http://www.sofiavetclinic.bg/

Ветеринарни клиники Добро Хрумване!

Ветеринарни клиники „Добро хрумване!“ са наричани често „Слънчевите клиники“.

Лекарите, които работят там са изключително приятелски настроени, а са известни с искрената си и неподправена любов към животните. Клиниките са цветни и с много детайли, които да предизвикат усмивка в угрижените стопани, а чувството за хумор на екипа често успява да помогне и на най-притеснените да забравят за миг проблемите.

Всеки от лекарите се развива в определена насока на ветеринарната медицина и зад гърба си имат безброй сертификати, участия в конгреси и курсове. В клиниките ще намерите специалисти във всички насоки на ветеринарната медицина: ортопедия, хирургия, неврология, вътрешни болести, инфекциозни болести, векторни заболявания, кардиология, дерматология, абдоминална ехография, ехокардиография, паразитни заболявания, офталмология, екзотични животни, профилактика и т.н.

Особено горди са лекарите в клиниките с комбинацията от позитивизъм, приятелско отношение и професионализъм.
Клиники „Добро хрумване!“ са изключително обществено активни и участват със сърце и душа в множество кампании, свързани с добруването на животните.

hospital http://dobrohrumvane.com/