Местното съхранение е прекъсното във вашия браузър.
За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите местни съхранение във вашия браузър.

Играчки за кучета

Настрой низходяща посока

Артикули 1-12 от 161

Настрой низходяща посока

Артикули 1-12 от 161

В тази категория ще намерите забавления за Вашият пухкав приятел, а най-доброто забавление е играчката за куче – издръжлива на часове дъвчене и подхвърляне насам-натам. Кучетата обичат да дъвчат всичко което им се стори примамливо заради формата, миризмата или материала от който е изработено.

Поради фактите описани по-горе, често се случва някой стопанин да намери обувката си или четката за коса в лапите на любимеца си или пък захвърлени някъде след часове старателно дъвкане. Но в действителност кучетата имат нуждата да се забавляват по този начин, тъй като природата им го изисква. Тук на помощ идват някой големи производители на играчки за кучета, които след многобройни тестове и опит събиран с десетилетия Ви предлагат един безопасен и напълно съобразен начин да радвате Вашето куче заедно с него или когато Ви няма вкъщи.

В историята първата използвана играчка за куче е тенис топката и кожени топки със същият размер – популярни като играчки за кучета в края на 19 век.

'50-те години на 20 век пък носят на кучетата новост в асортимента от играчки произвеждани от гума. Много от тези играчки за кучета наподобявали често срещани предмети от ежедневието които са обект на интерес от любимците и така било предотвратено нежеланото дъвкане на други предмети вкъщи. От тогава бързо била развита цяла индустрия произвеждаща играчките за кучета както и разнообразни пособия нужни на един стопанин.

Краят на ‘70-те години на миналият век била основана известната компания занимаваща се с производство на играчки за кучета KONG с първата си играчка за куче която и до ден днешен е част от серията CLASSIC на марката KONG и можете да намерите при нас онлайн или в някой от физическите ни магазини.

Важното при избор на една играчка за куче е да съобразите размера на любимеца Ви и възможностите на захапката му – колко силна е тя и остротата на зъбите му. Възрастта е от голямо значение тъй като това пряко се отразява на навиците и дъвкателните сили на кучето. Но това не е нещо за което да се тревожите тъй като на повечето играчки за кучета от висок клас като тези на марките които предлагаме има указани размера и възрастта за която е предназначена играчката. Материала от който е изработена една играчка за куче също е от голямо значение тъй като той трябва да е устойчив на скъсване и да не позволи поглъщане на части от играчката. Гумата която се използва от марката KONG, а и от други производители на играчки за кучета е съобразена с този риск и има високи нива на износване което я прави в пъти по-безопасна от много други играчки които може да намерите на безброй места в интернет и различни магазини, но никога не са били тествани както тези които може да Ви предложим.

Хубаво е също да решите кога и къде искате кучето Ви да си играе с играчката. Ако предпочитате да оставите приятелят Ви сам да се забавлява с новата си придобивка може би е удачно да му подарите една играчка с място за лакомства която да заредите и така да му доставите дълго време на забавление. Дентална играчка за куче също би занимавала дълго време вниманието на любимеца Ви. Ако пък искате да играете заедно може да изберете удобно въже за дърпане, фризби или топка с катапулт.

От стандартните тенис топки които кучетата винаги са обичали до интерактивни играчки , такива които може да зареждате с лакомства, въжета, фризбита, кокали, плюшени, писукащи или не. Изборът е Ваш или по-скоро на пухкавият Ви любимец. Подарете му радост така както Вие я получавате от него всеки ден.

 

Top