Местното съхранение е прекъсното във вашия браузър.
За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите местни съхранение във вашия браузър.

ROYAL CANIN® X-SMALL PUPPY Pouch - мокра храна в пауч за кучета – за подрастващи кучета от миниатюрни породи (тегло в зряла възраст до 4кг) – до 10 месеца - 0,85гр.

Пълноценна мокра храна в пауч за кучета – за подрастващи кучета от миниатюрни породи (тегло в зряла възраст до 4кг) – до 10 месеца

Разфасовка: 0.085 кг
22,10 лв.
В наличност
  • Мека текстура за зъбките на малките кученца
  • Развитие на мозъка
  • Поддръжка на микробиома
  • Силна имунна система

ROYAL CANIN® X-Small Puppy хапки в сос е специално разработена за удовлетворяване на хранителните потребности на кученцата от миниатюрните породи. Тази формула е подходяща за кученца на възраст от 2 до 10 месеца, които в зряла възраст достигат тегло до 4 кг.

Тази специално формулирана храна съдържа апетитни парченца в сос, направени с размер, текстура и вкус, които са идеални за подрастващите кученца от миниатюрните породи.

Тя е обогатена и с Омега-3 мастни киселини, за които е научно доказано, че поддържат развитието на здрав мозък при кученцата.

Благодарение на комбинацията от полезни пребиотици и високоусвояеми протеини, ROYAL CANIN® X-Small Puppy също така съдейства за поддържане на здравословен баланс на чревната микробиота (чревната флора) с цел добро храносмилане.

Тази формула също така съдържа хранителни вещества, като витамини C и Е, които доказано съдействат за подсилване на естествените защитни сили на кученцата, докато тяхната имунна система все още се развива.

ROYAL CANIN® X-Small Puppy в сос предлага на Вашето кученце положително сетивно изживяване, поддържа здравословната хидратация и е идеална за смесено хранене с ROYAL CANIN® X-Small Puppy суха гранулирана храна.

Когато Вашето кученце достигне 10 месечна възраст, то има нужда от храна, която е специално адаптирана за удовлетворяване на неговите хранителни потребности като пораснало куче. На този етап можете да преминете към ROYAL CANIN® X-Small Adult.

Допълнителна информация
Разфасовка 0.085 кг
Състав

Възраст Подрастващи

Вашето мнение е важно за нас
Top