Местното съхранение е прекъсното във вашия браузър.
За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите местни съхранение във вашия браузър.

Играчки за котки

Настрой низходяща посока

Артикули 1-12 от 74

Настрой низходяща посока

Артикули 1-12 от 74

Играчките за котки са повече от играчки.

Естествен начин да задоволите природните инстинктин на един хищник е да му дадете нещо което да гони из дома Ви.
Тъй като в днешно време не се среща често домашната котка да ловува мишки като в повечето случаи в градска среда това или не е възможно или е неприемливо добър вариант за изразходване на енергия и за задоволяване на инстинктите на една котка са играчките за котка.

Играчките за котки се срещат във най-различни форми.От мишки и топчета, фигурки на пружини до въдички за котки и интерактивни играчки за котки.
За да се привлече вниманието на котката към играчката й най-често те издават звук, покрити са с пера или съдържат котешка билка.
В природата котките са много добри в следенето на плячката си и една играчка която се движи по пода е начина да отключите тези вродени навици.
Всичко дрънкащо и мърдащо би привлякло интереса на котката стига да е с правилните размери.Повечето мишки и топчета за котки са с размери от 4 до 6 см.

Лесен начин да привлечете вниманието на една котка към играчка за котки е да я напръскате със спрей за привличане на котки който е натурален и използва екстракт от котешка билка.

Top