Местното съхранение е прекъсното във вашия браузър.
За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите местни съхранение във вашия браузър.

Нашият ангажимент

Нашите ценности

Ние вярваме в нашите ценности и искаме именно върху тях да изградим връзка с нашите клиенти и техните домашни любимци.

Уважение – всеки домашен любимец и неговия стопанин заслужават равно отношение към техните нужди. PETS&U приема всички еднакво без предразсъдъци и дискриминация.

Грижа – за нас всеки един клиент е уникален и се нуждае от индивидуално обслужване и внимание.

Любов – обичаме това, което правим и влагайки страст и отговорност искаме да го споделим с всеки наш клиент.

Приятелство – трайни и близки отношения в лицето на едно добро обслужване.

Домашни любимци – ние сме против продажбата на малки кученца и котета. Смятаме, че те са живи същества, а не просто стока, която е изложена в магазина. Всеки един стопанин е длъжен да взема отговорни решения относно отглеждането и възпитанието на своя домашен любимец.

Здраве - наша цел е да предложим на вашия домашен любимец висококачествени и добре подбрани продукти, осигуряващи един безопасен и здравословен начин на живот.

Нашата мисия и ангажимент

Ние вярваме, че всеки един домашен любимец заслужава внимание и уважение. Те са неизменна част от нашия живот – семейство и наши верни приятели.

Желаем да предоставим най-ценните услуги за вас и вашите домашни любимци.

Нашата марка и име PETS&U изразява грижа и ангажираност, като поставя клиента в центъра. Предлагайки високо качество на продукти и обслужване.

Искаме да помогнем на тези, които се нуждаят – приюти за животни и други НПО, които се грижат и работят в помощ на животните.

Наша мисия е да променим възприятието на  хората за зоомагазин. За това създадохме PETS&U- мястото където домашни любимци и техните стопани са заедно и се възползват от голямото разнообразие от желани продукти и услуги.

PETS&U е място където ценим и се отнасяме към домашните любимци като същества заслужаващи – уважение, грижа, любов, приятелство, здраве.

Top