Местното съхранение е прекъсното във вашия браузър.
За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите местни съхранение във вашия браузър.

Купички и контейнери за котки

Настрой низходяща посока

Артикули 1-12 от 42

Страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-12 от 42

Страница

Купички за храна и вода за котки

Важното при купичката за храна или вода за котки е да е изработена от устойчиви материали които не са вредни за здравето на любимеца Ви. При контакт с вода или храна те не трябва да отделят вещества които да са токсични за котката. Също така една купичка за храна или вода не трябва да попива миризми или да задържа мръсотия и за това повечето купички са изработени от метални сплави и разнообразни видове пластмаса.
Някои котки не обичат да допират мустаците си до ръбовете на купичката по време на хранене и ако забележите, че любимеца Ви предпочита да изважда храната от купичката и тогава да я яде то помислете за по широка и плоска купичка за храна.Предлагат се оребрени варианти на купички за котки с ниски стени които са с дизайн съобразен с това.
В основата си много от купичките които може да намерите тук са гумирани или разполагат със силиконови крачета като това предотвратява хлъзгане на купичката по пода. Можете да изберете единични или двойни купички.Такива с отделяща се основа или с поставка.При пътуване можете да изберете сгъваема купичка за храна и вода която лесно да почиствате и съхранявате докато сте в движение.Ако пък желаете да оставите котката Ви само вкъщи за по-дълго време може да използвате автоматична купичка която да напълните със суха храна или вода.
За разлика от кучетата повечето котки не обръщат и не си играят с купичките им.За това може да намерите порцеланови купички за котки с красив и разнообразен дизайн.Порцеланът е в пъти по-чуплив материал от пластмасата, но пък мъркащият Ви приятел ще оцени, че се храни със стил.
Тук може да намерите решения за съхранение на суха храна.С помоща на контейнер за съхранение на суха храна за котки може да запазите свежеста на храната за по-дълъг период от време. Дали ще изсипете съдържанието на чувала или ще го поставите директно в контейнера за съхранение избирате Вие. Нека вашият любимец се храни спокойно и със стил. Изберете му една удобна и издръжлива купичка с един от многото дизайни който ще Ви подхожда.

Top