Местното съхранение е прекъсното във вашия браузър.
За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите местни съхранение във вашия браузър.

Чанти и клетки за кучета

Настрой низходяща посока

Артикули 1-12 от 67

Настрой низходяща посока

Артикули 1-12 от 67

Необходимост или аксесоар?
Чантите и клетките за кучета са ценна част от арсенала на един стопанин.
За разходка в центъра на града или посещение до ветеринарния кабинет е хубаво да имате под ръка чанта или клетка за кучето Ви.


Не е тайна, че можете да заобиколите забраната за кучета в някои магазини и търговски центрове ако пухкавият Ви приятел седи удобно в чанта която носите на рамо.

Стига породата и теглото на кучето Ви да го позволяват можете да изберете от голямото разнообразие на материали и десени на чантите за кучета които предлагаме тук - онлайн и на място в магазините ни.

При разходки с кучета от малките породи се крият множество рискове особено ако те са в по-оживената част на града. Невнимателни хора, автомобили и куп други препятствия които можете да избегнете ако се разхождате с пухкавият Ви приятел рамо до рамо или по-скоро той на Вашето.


Нещата които трябва да съобразите при избор на чанта за куче са до колко килограма тегло издържа конкретната чанта, удобна ли Ви е за носене, достатъчно комфортна ли е за кучето Ви, отворена или затворена да бъде тя. Добра добавка в чантите за кучета е къс повод от вътрешната им страна, обикновено от 5 до 10 см, който да закачите за нашийника или нагръдника на кучето Ви така, че то да не изскочи нежелано от нея.


Меките чанти за кучета често биват одобрявани за полет дори и да надвишават размерите които фирмата превозвач е дала като ограничение за транспортна чанта която можете да вземете при Вас в пътническия отсек вместо да пътува в товарният отдел.

Транспортните клетки за кучета са удобни както за посещения при ветеринара така и за пътувания на дълги разстояния, полети и др. Стопаните на едри породи кучета най-често срещат нуждата от транспортна клетка.


При избиране на транспортна клетка за полет трябва да вземете височината на кучето ви от лапите до началото на врата и дължината му от края на врата до началото на опашката. Събирате двете стойности и резултатът е дължината на клетката която трябва да изберете.

Ако няма достатъчно голям размер който да покрие този стандарт на измерване може да изберете възможно най-голямата транспортна клетка, но задължително се уверете, че кучето се чувства комфортно в легнало положение и може свободно да върти главата си както и да достига храната и водата които са задължителни за едно дълго пътуване. В този случай е хубаво да има поне 20 см разстояние между кучето и стените на транспортната клетка.

За големите клетки в допълнение към тях се предлагат колела които значително улесняват транспортирането.


Заедно с кучето Ви в мола или на почивка отвъд океана ние можем да предложим стилни чанти и качествени транспортни клетки.

Top