Местното съхранение е прекъсното във вашия браузър.
За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите местни съхранение във вашия браузър.

Съдове за храна и вода

Настрой низходяща посока

Артикули 1-12 от 77

Настрой низходяща посока

Артикули 1-12 от 77

Повечето кучета имат малко неща които са тяхно притежание и едно от тях е купичката им.
Функционална, стилна, удобна за почистване или семпла, но издръжлива.
Изборът е Ваш.

Важното при купичката за храна или вода за кучета е да е изработена от устойчиви материали които не са вредни за здравето на любимеца Ви.
При контакт с вода или храна те не трябва да отделят вещества които да са токсични за кучето. Също така една купичка за храна или вода не трябва да попива миризми или да задържа мръсотия и за това повечето купички са изработени от метални сплави и разнообразни видове пластмаса.
В основата си много от купичките които може да намерите тук са гумирани или разполагат със силиконови крачета като това предотвратява хлъзгане на купичката по пода.
Можете да изберете единични или двойни купички.Такива с отделяща се основа или с поставка.
Някои поставки за кучешки купички позволяват регулиране на височината на купичката.
Други купички пък имат елемент в тях който възпрепятства кучето по време на хранене и така то се храни по-бавно.Този тип се нарича купичка за лакоми кучета.
По време на дълга разходка или пък при пътуване можете да изберете сгъваема купичка за храна и вода която лесно да почиствате и съхранявате докато сте в движение.Ако пък желаете да оставите кучето Ви само вкъщи за по-дълго време може да използвате автоматична купичка която да напълните със суха храна или вода.

Тук може да намерите решения за съхранение на суха храна.С помоща на контейнер за съхранение на суха храна за кучета може да запазите свежеста на храната за по-дълъг период от време. Дали ще изсипете съдържанието на чувала или ще го поставите директно в контейнера за съхранение избирате Вие.

Нека вашият любимец се храни спокойно и със стил.
Изберете му една удобна и издръжлива купичка с един от многото дизайни който ще Ви подхожда.

Top