Местното съхранение е прекъсното във вашия браузър.
За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите местни съхранение във вашия браузър.

Катерушки и драскалки за котки

Настрой низходяща посока

Артикули 1-12 от 63

Настрой низходяща посока

Артикули 1-12 от 63

Катерушки и скрачери за котки

Този тип играчки за котки освен забавни са и функционални. Скрачерите за котки са идеален начин да задоволите естествените инстинкти на котката като същевременно запазите мебелите, стените и пердетата Ви здрави. Вашият пухкав приятел има вродени инстинкти един от които е да драска с ноктите си. Тъй като ноктите на котката са от съществено значение за равновесието й , помагат й да отскача и да се приземява правилно и в ситуации които застрашават живота й, не е добра идея да изрязвате ноктите на котката Ви. Два типа драскане се забелязват при котките. Единят тип е хоризонталният при който котката Ви отстранява горният ненужен слой на ноктите си. Другият тип е вертикалното драскане за маркиране на територия, което стопаните на котки може да забележат по мебелите и стените си. Скрачерите за котки при правилно поставяне в домът Ви може да задоволят тези инстинкти. За да направите още по-привлекателна една скрачер катерушка или дъска като добавка към нея можете да използвате котешка трева или котешка билка в натурална форма или спрей които можете да откриете в физическите ни магазини и онлайн тук.

В природата котките са родени катерачи и високите катерушки за котки са прекрасен начин да се задоволят естествените им инстинкти.
Катерушките за котки са сред най-добрите играчки за котки.Разнообразяват ежедневието им като същевремено внасят удобство в иначе пригодените за хора жилища.Котките обожават да се катерят, да седят на високо и да използват ноктите си.
Една катерушка за котки в дома Ви би допринесла за качествения начин на живот на мъркащия Ви приятел.

Top