Местното съхранение е прекъсното във вашия браузър.
За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите местни съхранение във вашия браузър.

Козметика и груминг аксесоари за котки

Настрой низходяща посока

Артикули 73-84 от 100

  1. Dermoscent Essential 6 Spot-on Dogs - мултифункционална грижа за кожа и козина БЪРЗА ДОСТАВКА - снимка
    Dermoscent Essential 6 Spot-on Dogs - мултифункционална грижа за кожа и козина

    46,40 лв.

    Продукт за локална употреба с грижа за кожата, обогатен с растителни масла от есенциални мастни киселини (Омега 6 и 3) за лечение на керато-себорейни заболявания (хидратация, обезмирисяване, регулиране на загубата на козина). Подсилва бариерната функция на кожата (атопичен дерматит). Спомага за намаляване на честото къпане.

  2. Biogance Шампоан за кайсиева козина 250 мл.
    Biogance Шампоан за кайсиева козина 250 мл.
    20,49 лв.
    Tawny & Apricot е шампоан, който активира естествения цвят на козината. Обогатен с масла от морков и къна за двойно укрепително и изглаждащо действие. Богат на провитамин А, този шампоан има балансирано рН и почиства козината нежно и в дълбочина. Подходящ и за малки кученца и светлокафяви / кайсиеви котки.
Настрой низходяща посока

Артикули 73-84 от 100

Според мнението на много стопани - котките са едни от най-чистите животни.Те не обичат да имат сплъстена или мръсна козина.Често сами оправят маникюра си и разчесват козината там където тя се е сплъстила.Котките се почистват старателно след всяко ядене.Езика на котката е устроен да бъде един истински груминг инструмент.
Въпреки това обаче козината и навиците на котките се различават и понякога е необходимо да използвате разнообразни средства.

Подходящ за  котките шампоан е правилния избор пред човешките защото е съобразен с pH нивата на кожата им.Къпането с човешки шампоан може да доведе до редица кожни проблеми които да се усложнят с времето.


Повечето котки отделят ненужната им падаща козина често, даже всекидневно,  и тя се лепи по всичко в къщата Ви.Отделно от това създава проблеми при поглъщане като образува космени топки в стомаха на любимеца Ви.Решение за този пробем са разнообразни четки съобразени с дължината на косъма на котката Ви, както и ръкавици които може да използвате докато галите пухкавия Ви приятел и така да събирате редовно падащата козина.


Както при хората и котките имат нужда от почистване на ушите и очите.За тази цел се предлагат препарати и лосиони които са съобразени с тези деликатни зони и нежно премахват мърсотията в ушите или около очите на люимеца Ви.


Котките знаят кога изглеждат добре и се гордеят с това с високо вирнати опашки.За това няма нищо по-хубаво от редовния грумиг който ще накара Вашата котка да се чувства истинки център на внимание.

Top