Местното съхранение е прекъсното във вашия браузър.
За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите местни съхранение във вашия браузър.

Тоалетни, постелки и аксесоари

Настрой низходяща посока

Артикули 37-48 от 64

 1. Котешка тоалетна Ferplast Prima Cabrio - Сива
  Котешка тоалетна Ferplast Prima Cabrio - Сива

  39,90 лв.

  Затворена котешка тоалетна, с удобна систена за отваряне и затваряне. Toалетната има голяма отваряща се врана, за максимално удобство на Вашия любимец. Снабдена е с удобна дръжка и карбонови филтри, които помагат в борбата с лошите миризми. Към комплекта са включени и опаковка карбонови филтри. Размер: 39,5 x 52,5 x h 38 cm
 2. Котешка тоалетна Ferplast Prima
  Котешка тоалетна Ferplast Prima

  33,90 лв.

  Затворена котешка тоалетна, с удобна систена за отваряне и затваряне. Снабдена е с удобна дръжка и карбонови филтри, които помагат в борбата с лошите миризми. Към комплекта са включени и опаковка карбонови филтри. Размер: 39,5 x 52,5 x h 38 cm
Настрой низходяща посока

Артикули 37-48 от 64

Котешки тоалетни

Котешката тоалетна най-семпло описана е отворена кутия която съдържа пълнеж от пясък, бенонит или силиконови кристали.

Отворена котешка тоалетна
Семпла отворена кутия с достатъчен обем.
Това е най-обикновения вариант на котешката тоалетна.
Най-често е изработена от пластмаса, но се произвеждат и модели на котешки тоалетни за еднократна употреба които имат по-къс живот от стандартните и се рециклират на по-кратък период от време.Срещат се и котешки тоалетни с борд който предодвратява разпръскването на пълнежа навън от тоалетната.
Затворена котешка тоалетна
Както се разбира от името това е тоалетна за котки която е закрита от всички страни.В предната си част има закрепена вратичка която се отваря в две посоки, отвътре-навън и отвън-навътре.Този модел котешка тоалетна предодвратява разпръскването на пълнежа и контролира миризмите по-добре от колкото отворената тоалетна за котки.Някои модели разполагат с филтри които позволяват циркулацията на въздух, но не позволяват на неприятни миризми и амоняк да се разпространяват извън тоалетната.
Котешка тоалетна с горен отвор
Този модел тоалетни за котка са с висока конструкция и позволяват използването на тоалетната в горната й част.
Идеята на дизайна е, че така тоалетната се достига от котката когато тя се покатери върху нея и други дребни животни или малки деца не могат да стигнат до вътрешната й част.
Top