Местното съхранение е прекъсното във вашия браузър.
За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите местни съхранение във вашия браузър.

Вече може да плащате и с NewPay!

Newpay е нов платежен метод, с който можете да плащате онлайн в PETS&U.

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас, а вие имате три начина да я платите към тях:

 • Отложено до 30 дни – от момента на изпращане на поръчката започват да текат 30 дни, в които можете да я платите без никакво оскъпяване. За да ползвате този продукт трябва само да се регистрирайте в Newpay. За покупки до 400 лв.
 • На 4 вноски – в момента на покупката плащате 20% от стойността ѝ с карта, а останалата част се разпределя на три равни месечни вноски без оскъпяване. За да ползвате този продукт трябва да се регистрирате и верифицирате с лична карта в Newpay. За покупки до 1000 лв.
 • На 6 вноски – покупката ви се разсрочва на 6 равни месечни вноски с 0.99% месечно оскъпяване. За покупки до 2000 лв.

Защо да изберете Newpay, когато плащате?

 1. За да си създадете профил и да получите сума за пазаруване трябва да отделите по-малко от 5 минути. Става изцяло онлайн и можете да го направите по всяко време на денонощието, тъй като всички процеси са автоматизирани.
 2. Когато създавате профила си, ще минете през еднократен процес на одобрение, който не изисква никакви документи. По този начин няма да ви се налага при всяка покупка да попълвате форми и документи и да чакате ново одобрение. 
 3. Ще можете да плащате за секунди. След първоначалното създаване на профил и първото плащане, всяко следващо плащане ще ви отнема буквално секунди и е изключително лесно и удобно.
 4. Няма изискване за минимална стойност на поръчката. Отложете или разсрочете плащането, което искате, независимо от стойността му. Така ще управлявате бюджета си по-гъвкаво и ще се радвате на нещата, които искате веднага.
 5. Плащаш сигурно и удобно - с карта през профила си, в ePay или на каса на EasyPay.

За кого е подходящ Newpay?

NewPay е подходящ за вас ако:

 • Не искате да попълвате данни за дебитна/кредитна карта. Плащането с NewPay става за секунди с няколко клика и няма да ви трябва карта, ако плащате отложено до 30 дни или на 6 вноски.
 • Не желаете да минавате процес по одобрение и да се занимавате с попълване и подписване на документи всеки път, когато искате да си купите нещо.
 • Искате да разсрочите или отложите плащането си.

Как да използвате NewPay?

 1. Добавете желаните продукти в количката си и започнете процес по завършване на поръчката. На Чекаут страницата ни, където се намират всички методи за плащане изберете NewPay.

      2. След това ще бъдете пренасочени към страницата на NewPay, където ако нямате профил ще трябва да си създадете такъв като изберете "Регистрация"

 

   3. Въведете нужните данни за създаване на вашия профил.

4. Честито, вече имате профил в NewPay

 • NewPay ще плати вместо вас в PETS&U, а вие можете да платите на NewPay в рамките на 30 дни от момента на поръчката.

Плащането към тях можете да направите с дебитна или кредитна карта директно във вашия NewPay профил, както и през ePay или на каса на EasyPay.

5. Ако имате допълнителни въпроси свързани с NewPay не се колебайте да се свържете с контактния им център на 0700 1 59 59, контактна форма в сайта, [email protected] или чат в сайта newpay.bg между 9 и 18ч. в работни дни. С удоволствие ще ви съдействат!

 

Top