Местното съхранение е прекъсното във вашия браузър.
За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите местни съхранение във вашия браузър.

Beaphar Cani Comfort Calming Collar Puppy - успокояващ нашийник с феромони за малки кученца

Успокояващ нашийник с феромони за малки кученца
30,80 лв.
В наличност

CaniComfort Calming Collar Puppy - Лесен за използване феромонен нашийник специално за малки кученца. Използвани са феромони, които са разпознати от вашето кученце и са клинично доказани, че действат успокояващо. Той е идеален за използване през нови периоди на обучение, социализация и стресови ситуации и намаляват общата тревожност.

Beaphar CaniComfort Calming Collar Puppy е просто и ефективно решение, което помага за успокояване на кученцата и помага за намаляване на нежеланото поведение.

Beaphar CaniComfort съдържа копие на естествено произведения феромон за успокояване на кучета, който веднага се разпознава от кученцата. Естествено се произвежда от майката, когато кърми кученцата си, и е решаваща част от процеса на свързване. Използвайки копие на този феромон в Beaphar CaniComfort Calming Collar, той дава непрекъснато и успокояващо послание, за да помогне на кученцата да се чувстват спокойни, където и да се намират. Това може да бъде невероятно ценно, когато донесете ново кученце у дома, което им помага да се приспособят бързо към новата си среда.

След като се сложи, нашийникът започва да създава успокояващ ефект около 15 минути след това. Нашийникът ще бъде ефективен до четири седмици, което означава, че е идеален за поддържане на спокойствието на вашето кученце, когато е навън, и е особено полезен при обучения, пътуване или по време на социализация.

Нашийникът трябва да бъде поставен поне 15 минути преди потенциално стресова ситуация. Телесната температура на вашето куче ще активира нашийника, дифузира феромоните във въздуха и ще създаде успокояващ ефект.

Подходящ за всички породи кученца.

Допълнителна информация
Тип ветеринарни Успокояващи
Размер куче Много малко, Малко, Средно, Голямо, Гигантско
Вашето мнение е важно за нас
Top