Местното съхранение е прекъсното във вашия браузър.
За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите местни съхранение във вашия браузър.

Beaphar Cani Comfort Calming Collar - успокояващ нашийник с феромони за кучета

Успокояващ нашийник с феромони за кучета
32,20 лв.
В наличност

CaniComfort Calming Collar Adult - Лесен за използване феромонен нашийник специално за израстнали кучета. Използвани са феромони, които са разпознати от вашето куче и са клинично доказани, че действат успокояващо. Той е идеален за използване при пътувания или прекарване на време навън, социализация и стресови ситуации като намалява общата тревожност.

Beaphar CaniComfort Calming Collar Adult е просто и ефективно решение за намаляване на проблемното поведение при кучета като лаене, унищожаване на мебели, маркиране с урината, прекомерно облизване и надраскване или общо чувство на безпокойство.

Beaphar CaniComfort съдържа копие на естествено произведения феромон за успокояване на кучета, който веднага се разпознава от тях. Естествено се произвежда от майката, когато кърми кученцата си. Използвайки копие на този феромон в Beaphar CaniComfort Calming Collar Adult дава непрекъснато и успокояващо послание, за да помогне на кучетата да се чувстват спокойни, където и да се намират. Това може да бъде изключително ценно, когато носите вкъщи ново куче, което им помага да се приспособят бързо към новата си среда.

След като се сложи, нашийникът започва да създава успокояващ ефект около 15 минути след това. Той ще бъде ефективен до четири седмици, което означава, че е идеален за поддържане на спокойствието на вашето куче, когато е навън и е особено полезен при пътуване.

Нашийникът трябва да бъде поставен поне 15 минути преди потенциално стресова ситуация. Телесната температура на вашето куче ще активира нашийника, дифузира феромоните във въздуха и ще създаде успокояващ ефект.

Подходящ за всички породи кучета.

Свалете нашийника преди къпане или излагане на проливен дъжд. Не използвайте върху наранена кожа. Ако се появи дразнене на кожата, потърсете ветеринарен съвет. 

Допълнителна информация
Тип ветеринарни Успокояващи
Размер куче Много малко, Малко, Средно, Голямо, Гигантско
Вашето мнение е важно за нас
Top