Местното съхранение е прекъсното във вашия браузър.
За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите местни съхранение във вашия браузър.

Лечебни препарати за котки

Настрой низходяща посока

Артикули 1-12 от 91

Настрой низходяща посока

Артикули 1-12 от 91

От витамини и минерали до лекарства за обезпаразитяване на котки.

В тази категория може да намерите качествени ветеринарномедицински препарати за Вашият любимец.

Обезпаразитяване на котки :

Лекарствата за обезпаразитяване на котки се делят на два вида.

Лекарства за външно обезпаразитяване на котки. Този тип препарати действат срещу външни паразити като бълхи, кърлежи и въшки. Най-често се срещат като пипета с течност състояща се от едно или повече активни вещества. Течността се поставя върху кожата на котката и действа около 4 седмици. Широко използвана активна съставка на този тип препарати е веществото фипронил.
Както при кучетата така и при котките нашийниците за обезпаразитяване са ефективно средство за борба с бълхите и кърлежите.В зависимост от вида нашийник за обезпаразитяване който поставите на Вашия любимец трайноста на действие е от 3 до 8 месеца.
Високия клас нашийници за обезпаразитяване са водоустойчиви и равномерно и постоянно отделят активните си съставки по козината на котката в целия срок на трайност на продукта.

Поставяне на лекарство за външно обезпаразитяване на котка. Нашийник за обезпаразитяване на котки.

Лекарства за вътрешно обезпаразитяване на котки.

Обикновено този тип обезпаразитяващи лекарства се среща под формата на овкусена таблетка. Действието й е насочено срещу вътрешните паразити като плоски, кръгли и камшичести червей. Освен таблетна форма този тип препарати за вътрешно обезпаразитяване на котки може да намерите и като течност за външно поставяне.Също като при пипетите действащи срещу бълхи и кърлежи, този тип лекарства се нанасят върху кожата.Този вариант е добър избор ако котката Ви не приема таблетната форма на лекарствата за вътрешно обезпаразитяване.

Хранителни добавки:

Витамини и минерали за котки.

В удобни за използване таблетни форми или течност.Може да изберете качествени хранителни добавки с нужните за Вашият любимец витамини и минерали от разнообразните марки качествени продукти които предлагаме. Както при хората така и при котките витамините и минералите са от съществено значение и правилният баланс на тези вещества ще се отрази положително върху качеството на живот на Вашият мъркащ приятел.След или по време на заболяване или при дефицит на тези вещества поради други причини, Вие винаги може да се консултирате с Вашия ветеринарен лекар и да изберете правилното решение.Ние ще Ви го осигурим.

Добавки за кожа и козина за котки.

От съществено значение за здравето на кожата и добре изглеждащата козина са вещества като Omega3 и Omega6, други важни мазнини и биотин.Има два варианта добавки за кожа и козина.Такива които се приемат самостоятелно или с храна и такива които се поставят външно върху кожата на котката Ви. В комбинация или по отделно, Вие може да намерите решение в разнообразието от хранителни добавки за кожа и козина за котки които предлагаме.

Добавки за стави и сухожилия за котки.

С важни съставки като хондроитин и екстракт от зеленоуста мида.Добавките за стави са от изключително значение с напредване на възрастта на котката.След седмата година от живота на една котка е хубаво да се намери решение за проблеми като дегенерация на ставите.Тук можете да изберете решение на този проблем.

Хранителни добавки за уринарни проблеми при котки.

Хранителните добавки за котки с уринарни проблеми включват вещества които възстановяват нормалния киселинен баланс на пикочните пътища и действат срещу бактериалните инфекции. Правилният pH баланс е от съществено значение срещу образуване на камъни и предотвратяването на инфекции. В изцяло натурална форма като екстракти от доказали се с ефективността си растения или като активни вещества предписани от Вашия ветеринарен лекар, Вие винаги може да се консултирате с нашите ветеринарни специалисти и аптека за да намерите правилното решение.

Нашите ветеринарни аптеки ще Ви осигурят най-добрите продукти и винаги може да разчитате на точна и компетентна консултация от ветеринарите които работят в магазините ни, както и да използвате ветеринарния телефон посочен в онлайн-магазина ни за връзка с тях.

Top