Местното съхранение е прекъсното във вашия браузър.
За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите местни съхранение във вашия браузър.

Лечебни препарати за кучета

Настрой низходяща посока

Артикули 1-12 от 108

Настрой низходяща посока

Артикули 1-12 от 108

От витамини и минерали до лекарства за обезпаразитяване на кучета.

В тази категория може да намерите качествени ветеринарномедицински препарати за Вашият любимец.

Обезпаразитяване на кучета :

Лекарствата за обезпаразитяване на кучета се делят на два вида.

Лекарства за външно обезпаразитяване на кучета.

Този тип препарати действат срещу външни паразити като бълхи, кърлежи и въшки. Най-често се срещат като пипета с течност състояща се от едно или повече активни вещества. Течността се поставя върху кожата на кучето и действа около 4 седмици. Широко използвана активна съставка на този тип препарати е веществото фипронил.
Нашийниците за обезпаразитяване са ефективно средство за борба с бълхите и кърлежите.В зависимост от вида нашийник за обезпаразитяване който поставите на Вашия любимец трайноста на действие е от 3 до 8 месеца.
Високия клас нашийници за обезпаразитяване са водоустойчиви и равномерно и постоянно отделят активните си съставки по козината на кучето в целия срок на трайност на продукта.
Предлагат се и овкусени таблетки които действат срещу бълхи и кърлежи като се приемат вътрешно.

Лекарства за вътрешно обезпаразитяване на кучета.

Обикновено този тип обезпаразитяващи лекарства се среща под формата на овкусена таблетка. Действието й е насочено срещу вътрешните паразити като плоски, кръгли и камшичести червей.

Комбинирани лекарства за вътрешно и външно обезпаразитяване на кучета.

Този тип лекарства за обезпаразитяване на кучета се предлагат под формата на овкусени таблетки които съдържат вещества действащи срещу външни и вътрешни паразити.Таблетката се приема като лакомство и действието й е активно в рамките на 4 седмици.
Освен срещаните плоски, кръгли и камшичести червей тези лекарства атакуват и ларвите причиняващи дирофилариоза.

Хранителни добавки:

Витамини и минерали за кучета.

В удобни за използване таблетни форми или течност.Може да изберете качествени хранителни добавки с нужните за Вашият любимец витамини и минерали от разнообразните марки качествени продукти които предлагаме. Както при хората така и при кучетата витамините и минералите са от съществено значение и правилният баланс на тези вещества ще се отрази положително върху качеството на живот на Вашият четириног приятел.След или по време на заболяване или при дефицит на тези вещества поради други причини, Вие винаги може да се консултирате с Вашия ветеринарен лекар и да изберете правилното решение.Ние ще Ви го осигурим.

Добавки за кожа и козина за кучета.

От съществено значение за здравето на кожата и добре изглеждащата козина са вещества като Omega3 и Omega6, други важни мазнини и биотин.Има два варианта добавки за кожа и козина.Такива които се приемат самостоятелно или с храна и такива които се поставят външно върху кожата на кучето Ви. В комбинация или по отделно, Вие може да намерите решение в разнообразието от хранителни добавки за кожа и козина за кучета които предлагаме.

Добавки за стави и сухожилия за кучета.

С важни съставки като хондроитин и екстракт от зеленоуста мида.Добавките за стави са от изключително значение с напредване на възрастта на кучето.След шестата година от живота на едно куче е хубаво да се намери решение за проблеми като дегенерация на ставите.Тук можете да изберете решение на този проблем.

Хранителни добавки за уринарни проблеми при кучета.

Хранителните добавки за кучета с уринарни проблеми включват вещества които възстановяват нормалния киселинен баланс на пикочните пътища и действат срещу бактериалните инфекции. Правилният pH баланс е от съществено значение срещу образуване на камъни и предотвратяването на инфекции. В изцяло натурална форма като екстракти от доказали се с ефективността си растения или като активни вещества предписани от Вашия ветеринарен лекар, Вие винаги може да се консултирате с нашите ветеринарни специалисти и аптека за да намерите правилното решение.

Нашите ветеринарни аптеки ще Ви осигурят най-добрите продукти и винаги може да разчитате на точна и компетентна консултация от ветеринарите които работят в магазините ни, както и да използвате ветеринарния телефон посочен в онлайн-магазина ни за връзка с тях.

Top