Местното съхранение е прекъсното във вашия браузър.
За най-добър опит на нашия сайт не забравяйте да включите местни съхранение във вашия браузър.

Чанти и клетки за кучета

Настрой низходяща посока

Артикули 61-67 от 67

  1. -20%
    Колела за транспортна чанта - Ferplast Wheels Kit L145
    Колела за транспортна чанта - Ferplast Wheels Kit L145
    Промо цена 19,92 лв. Редовна цена 24,90 лв.

    Този комплект колелца ще ви позволи бързо да предвижвате своята транспортна чанта за кучета. Колелцата се монтират бързо, благодарение на завинтването и лесните инструкции за сглобяване, включени в пакета. В зависимост от транспортната чанта която притежавате или сте решили да закупите, изберете комплекта отговарящ за нея. L 145 са предназначени за транспортната чанта Atlas 40, а L388 са идеални за по-големите такива, каквато е Atlas 70.

Настрой низходяща посока

Артикули 61-67 от 67

Необходимост или аксесоар?
Чантите и клетките за кучета са ценна част от арсенала на един стопанин.
За разходка в центъра на града или посещение до ветеринарния кабинет е хубаво да имате под ръка чанта или клетка за кучето Ви.


Не е тайна, че можете да заобиколите забраната за кучета в някои магазини и търговски центрове ако пухкавият Ви приятел седи удобно в чанта която носите на рамо.

Стига породата и теглото на кучето Ви да го позволяват можете да изберете от голямото разнообразие на материали и десени на чантите за кучета които предлагаме тук - онлайн и на място в магазините ни.

При разходки с кучета от малките породи се крият множество рискове особено ако те са в по-оживената част на града. Невнимателни хора, автомобили и куп други препятствия които можете да избегнете ако се разхождате с пухкавият Ви приятел рамо до рамо или по-скоро той на Вашето.


Нещата които трябва да съобразите при избор на чанта за куче са до колко килограма тегло издържа конкретната чанта, удобна ли Ви е за носене, достатъчно комфортна ли е за кучето Ви, отворена или затворена да бъде тя. Добра добавка в чантите за кучета е къс повод от вътрешната им страна, обикновено от 5 до 10 см, който да закачите за нашийника или нагръдника на кучето Ви така, че то да не изскочи нежелано от нея.


Меките чанти за кучета често биват одобрявани за полет дори и да надвишават размерите които фирмата превозвач е дала като ограничение за транспортна чанта която можете да вземете при Вас в пътническия отсек вместо да пътува в товарният отдел.

Транспортните клетки за кучета са удобни както за посещения при ветеринара така и за пътувания на дълги разстояния, полети и др. Стопаните на едри породи кучета най-често срещат нуждата от транспортна клетка.


При избиране на транспортна клетка за полет трябва да вземете височината на кучето ви от лапите до началото на врата и дължината му от края на врата до началото на опашката. Събирате двете стойности и резултатът е дължината на клетката която трябва да изберете.

Ако няма достатъчно голям размер който да покрие този стандарт на измерване може да изберете възможно най-голямата транспортна клетка, но задължително се уверете, че кучето се чувства комфортно в легнало положение и може свободно да върти главата си както и да достига храната и водата които са задължителни за едно дълго пътуване. В този случай е хубаво да има поне 20 см разстояние между кучето и стените на транспортната клетка.

За големите клетки в допълнение към тях се предлагат колела които значително улесняват транспортирането.


Заедно с кучето Ви в мола или на почивка отвъд океана ние можем да предложим стилни чанти и качествени транспортни клетки.

Top